CatalanEspañol (spanish formal Internacional)

AstroFlash

Benvinguts a la web d'Astroanoia!! En aquesta web hi trobareu tota la informació sobre les activitats que realitzem a l'associació!!

Home Noticies novetats International Sun-Day

Buscar

International Sun-Day PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per AstroAnoia   
dilluns, 21 d'abril de 2014 19:59
El primer International Sun-Day es celebrarà el proper dia 22 de juny a una escala global amb molts països participants. Durant aquest dia, totes les institucions, agrupacions, i equips de recerca participants, realitzaran una sèrie d'actes presencials a la seva zona per a tot el públic, i gratuït, relacionades amb el nostre estel i la meteorologia espacial.

GAME com a ambaixador del projecte a nivell estatal, realitzarà un gran esdeveniment en l'Observatori de Pujalt (Barcelona) en el qual a tots els assistents se'ls regalarà un obsequi.

L'esdeveniment és per a tot el públic: nens, persones majors, famílies, interessats en l'astronomia, etc...

L'esdeveniment es complementarà amb una bonica observació astronòmica en la qual es podrà observar grans objectes celestes com a galàxies, nebuloses, estels binaris, etc...

Encara que és un esdeveniment gratuït és necessari reservar plaça ja que hi ha places limitades. Per a això en la part lateral inferior d'aquesta mateixa pàgina trobaran un formulari en el qual poden reservar la seva plaça. Per l'observacio astronomica es necesari portar el sopar.