CatalanEspañol (spanish formal Internacional)

AstroFlash

Benvinguts a la web d'Astroanoia!! En aquesta web hi trobareu tota la informació sobre les activitats que realitzem a l'associació!!

Home Noticies novetats Trobada d’Agrupacions Astronòmiques de Catalunya

Buscar

Trobada d’Agrupacions Astronòmiques de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per AstroAnoia   
dilluns, 21 d'abril de 2014 12:53
El TAAC és la Trobada d’Agrupacions Astronòmiques de Catalunya que neix aquest 2014 amb la idea de fer xarxa entre les diferents agrupacions astronòmiques de Catalunya, trobar punts en comú i trobar un espai per compartir l’astronomia que cadascú fa a casa seva.

Aquesta primera trobada es portarà a terme a Igualada el proper 14 de juny amb les ganes que s’estableixi com a trobada anual de les diferents agrupacions astronòmiques de Catalunya. Al llarg de la trobada hi haurà un moment de presentacions de les diferents agrupacions, un moment d’explicar els diferents projectes per tal de veure en quins ens podem ajudar els uns als altres, un moment per parlar de projectes comuns entre totes les agrupacions i també les ponències. Les ponències seran 6, hi haurà dos tipus de ponències. Les que portaran a terme les mateixes agrupacions astronòmiques i les que es portaran a terme des de la Universitat de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya amb dos dels seus investigadors que ens explicaran l’estat de projectes actuals d’astronomia amb implicació catalana.

Aquesta trobada està adreçada especialment a les agrupacions astronòmiques de Catalunya, però, és vol obrir també a totes aquelles persones que viuen o els apassiona l’astronomia i que actualment no formen part de cap agrupació. Aquesta trobada pot servir també perquè aquestes persones coneguin les diferents agrupacions que hi ha a Catalunya i puguin conèixer directament la que tenen més a prop de casa seva.

Des de l’agrupació astronòmica de l’Anoia, AstroAnoia, junt amb el Grup Amateur de Meteorologia Espacial, GAME, i l’Observatori de Pujalt, s’ha impulsat aquest esdeveniment que esperem que tingui continuïtat a nivell català. En aquesta pàgina web podreu trobar com inscriure’s en aquesta trobada, inscripció gratuïta, però, necessària per tal d’accedir a la trobada.
Darrera actualització de dilluns, 21 d'abril de 2014 12:55